Udlejningsbetingelser

1. Ankomst og afrejse.

Enheden er jeres fra kl. 14.30 på ankomstdagen, afrejse inden kl. 10.00 på afrejsedagen.

2. Udstyr.

De enkelte enheder er udstyret med bestik og porcelæn + div. Køkkenudstyr. Lejeren er ansvarlig for udstyret i lejeperioden . Manglende eller ødelagte genstande erstattes inden afrejse.

3. Rengøring og aflevering.

Rengørings depositum 450,00 kr. betales ved ankomst, beløbet betales tilbage efter tjek af enheden.

Lejeren er selv ansvarlig for slutrengøring. Meld til receptionen, når i er klar til tjek.

4. Vind og vejr.

Kan jo drille, og selvom det er solidt grej, kan et fortelt gå i stykker i en brandstorm. Vi vil selvfølgelig være behjælpelig, hvis der sker skade på den lejede enhed, men vi kan ikke garantere genhusning, hvis udstyret ødelægges helt.

5. Senere ankomst / udeblivelse.

Skulle du blive forsinket / forhindret i at ankomme den dag dit lejemål starter, skal du tage kontakt til os inden kl. 18.00. Bemærk : ved sidste øjebliks reservation, hvor betalingen ikke har fundet sted, vil enheden blive genudlejet efter kl. 18.00

6. Lejebeløbet.

Omfatter leje / overnatningsgebyr for det tilmeldte antal personer incl. forbrug. Evt. gæster betales der for efter normal takst ( dagsgæster / overnatning ).

7. Afbestilling.

Ved afbestilling mere end 4 uger før ankomst beregnes et gebyr på 500,00 kr. Ved afbestilling mindre end 4 uger før lejemålet træder i kraft, vil der ikke ske tilbagebetaling af lejebeløbet. Fraflytter lejeren inden udløbet af lejemålet, kan der ikke gøres krav på nogen form for tilbagebetaling.

8. Husdyr er velkomne.

(Dog ikke i Luxushytter og type 3 hytte). Dyrene må ikke opholde sig i senge og møbler, og dyrene skal altid føres i snor.

9. Rygning.

Er ikke tilladt i vores hytter.