Faciliteter – Hos Fornæs Camping

Her finder du et overblik over hvilke faciliteter vi har på campingpladsen.
Hos Fornæs Camping har du mange muligheder. Der er noget for enhver!

Klik på den enkelte facilitet for at læse mere!

Reception

Læs om vores reception

I Receptionen møder du Charlotte og Torben, som altid er klar til at hjælpe og besvare alle de spørgsmål du nu må have. I receptionen kan du leje minigolf 20,- pr. person, samt låne petanquespil og bordtennisbat. Du kan finde diverse turistbrochurer, og du vil kunne købe billetter til Djurssommerland og få en mindre rabat.

Butik

Læs om vores butik

I butikken finder du de mest nødvendige dagligvarer, slik, drikkevarer, campingartikler, fiskegrej, kreative artikler, badedyr, kaffe, ispinde, gammeldags isvafler og belgiske vafler. Hver morgen har du mulighed for at få friskbagt morgenbrød og kager, men kun ved bestilling dagen før. Ved køb af friskbagt morgenbrød får du samtidig en gratis børnebillet til Kattegatcentret.

Læs om vores swimmingpool

Vi har en dejlige swimmingpool, som er velegnet til både børn og voksne. Swimmingpoolen er opvarmet med solvarmeanlæg, 180 kvadratmeter, og har en dybde på 1.10 m i den lave ende og 1.30 m i den dybe ende. I hver sin ende har vi en rutsjebane.

Ved siden af den store swimmingpool har vi også en lille swimmingpool til de helt små, med en dybde på 40 cm. Ved poolområdet er det både bord-bænkesæt, samt solvogne, så der er plads til alle. Ved poolområdet finder du også ude og inde badefaciliteter.

Læs om vores legepladser

Fornæs Camping er en god destination for børn, hvor de her kan vælge mellem to legepladser. Vi har en lille legeplads, som er ideel til de helt små børn. Hvor der her er en stor sandkasse med et lille legehus, diverse lege ting og et gyngestativ. På den store legeplads finder du to hoppepuder, et stort klatretårn, en svævebane, gyngedyr, forskellige gynger og meget mere.

Petanquebane

Læs om vores petanque bane

Petanque er både for voksne og børn. Kom ind i receptionen og lån udstyret.

Læs om vores baderum

Vi har to badafdelinger på pladsen, en lille afdeling og en stor afdeling. Den lille afdeling finder du i starten af pladsen, i samme bygning som receptionen.  Her finder du en herre- og en dameafdeling, med både bad og toilet muligheder.

Vores store badafdeling finder du i servicebygningen midt på pladsen, hvor der her er ligeledes en herre- og dame afdeling, men også 4 familierum, 1 handicaptoilet og 1 puslerum med toilet, bad og badekar til de helt små. Der er kun betaling ved familietoiletterne, alt andet vandforbrug på pladsen er gratis. 

Læs om vores inde- og udekøkken

På Fornæs Camping finder du både inde og udekøkkener flere steder på pladsen. Alle udekøkkenerne er ny renoveret, moderne og overdækket, og du finder lige det du skal bruge. At vaske op med en havudsigt, det må da lige være sagen.

Vore inde køkkener er ligeledes nyrenoveret, og her finder du både kogeblus, ovne og mikroovne. Ved alle køkkener har vi både loungeområder, hvor man slappe af og nyde den gode udsigt, samt spisepladser så man kan sidde flere samlet.

Vaskerum

Læs om vores vaskerum

Vores vaskerum finder du i samme bygning, som receptionen. Her har vi 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler.

Pris pr. gang:

Vaskemaskine kr. 40,-
Tørretumbler kr. 30,-

Vådrum/dykkerrum

Læs om vores vådrum/dykkerrum

På Fornæs Camping er dykkere mere end velkommen, og derfor sikre vi også gode faciliteter til jer. Vi har vådrum, hvor dragter kan tørres. På vores vaskeplads har du også rig mulighed for at få skyldet dragter og udstyr. Våderummet finder du bag svimmingpoolen.

Bådslip

Læs om vores bådslip

Skal du ud at fiske eller dykke med egen båd, så har vi vores egen bådslip, så du nemt og godt kan komme af sted på din tur. Du finder den for enden af pladsen.

Vaskeplads

Læs om vores vaskeplads

Vores vaskeplads finder du i starten af pladsen, ved det store telt. Her har du mulighed for at vaske campingvogne, både og biler – kr. 25,- pr. vask. Du kan også skylle våddragter og udstyr, dette er gratis.

Fiskekøkken

Læs om vores fiskekøkken

Fornæs Camping er et paradis for lystfiskere, og derfor har vi også fine faciliteter, til når du har gjort den store fangst. Vores fine fiskekøkken finder du midt på pladsen i vores servicebygning, hvor vi her har håndvaske og fryser til fiskeaffald. Vi har også frysere til opbevaring af din fangst på pladsen.

Telt

Læs om vores telt

Vi har et stort telt på pladsen på 9×18 meter, hvor vi kan have plads til 130 mennesker. Teltet bruges udelukkende til pladsaktiviteter eller til udlejning til fødselsdage eller andre begivenheder. Ved udlejning spørg Torben og Charlotte.

Hjertestarter

Læs om hjertestarteren

Midt på pladsen ved den store servicebygning, har vi en hjertestarter.

Wi-Fi

Læs om vores Wi-Fi

Vi har Wi-Fi på pladsen mod betaling, dette skal blot søges frem direkte på telefonen.