Pladsaktiviteter – På Fornæs Camping

Her finder du et overblik over hvilke pladsaktiviteter vi har på campingpladsen.
Hos Fornæs Camping har du mange muligheder. Der er noget for enhver!

Klik på den enkelte aktivitet for at læse mere!

Sejlture

Læs om sejlture

Skal du ud at fiske eller dykke med egen båd, så er det helt perfekt at gøre det fra Fornæs Camping. Vi har egen bådslip, så du nemt og godt kan komme af sted på din tur.

Swimmingpool

Læs om vores swimmingpool

Vi har en dejlige swimmingpool, som er velegnet til både børn og voksne. Swimmingpoolen er opvarmet med solvarmeanlæg, 180 kvadratmeter, og har en dybde på 1.10 m i den lave ende og 1.30 m i den dybe ende. I hver sin ende har vi en rutsjebane. Ved siden af den store swimmingpool har vi også en lille swimmingpool til de helt små, med en dybde på 40 cm. Ved poolområdet er det både bord-bænkesæt, samt solvogne, så der er plads til alle. Ved poolområdet finder du også ude og inde badefaciliteter.

Bordtennis

Læs om vores bordtennisbord

Vi har bordtennisbord på pladsen, så du kan byde op til kamp. Vi udlåner tennisbat og bolde i receptionen. 

Mooncars

Læs om vores mooncars

Kør en tur og op ned at pladsen på vores seje mooncars. Lej mooncars for 20,- for en time.

Læs om dykning

Hos Fornæs Camping har vi valgt at ligge et stort fokus på dykning. Derfor har vi nu et stort udvalg af muligheder du som dykker kan gøre brug af hos Fornæs Camping.

På pladsen har du gode skyllemuligheder af dit udstyr. Her kan du også få tørret din dragt.

Surfing

Læs om surfing

Når vindretningen er i top, så er der rig mulighed for at surfe på de store bølger ved kysten hos Fornæs Camping.

Minigolf

Læs om vores minigolf

På Fornæs Camping finder du en fin minigolfbane med 18 huller, som er velegnet både til børn og voksne. Lej bolde og minigolfkøller i receptionen.

Legepladser

Læs om vores legepladser

Fornæs Camping er en god destination for børn, hvor de her kan vælge mellem to legepladser. Vi har en lille legeplads, som er ideel til de helt små børn. Hvor der her er en stor sandkasse med et lille legehus, diverse lege ting og et gyngestativ. På den store legeplads finder du to hoppepuder, et stort klatretorn, en svævebane, gyngedyr, forskellige gynger og meget mere.

Petanque

Læs om vores petanque bane

Petanque er både for voksne og børn. Kom ind i receptionen og lån udstyret.

Bålsteder

Læs om vores bålsplads

På pladsen har vi fine bålsteder placeret ved toiletbygningen, her vil der være mulighed for at lave snobrød, popcorn eller pandekager sammen med børnene.

Tv stue/Bibliotek

Læs om vores Tv stue/Bibliotek

På pladsen har vi en lille TV stue, som både kan tage dansk og tysk tv. Der er også borde og stole, samt sofaer og lænestole, så du frit kan slappe af med en bog eller spille et brætspil med familien.

Læs om fiskeri

Langs Djurslands østkyst, lige ud i Kattegat, finder man nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark.

Området omkring Fornæs Camping byder på en række fantastiske fiskepladser. Der fanges mange havørreder, fladfisk, makrel, sild og hornfisk direkte fra stranden alt efter årstiderne. Bevæger man sig blot 500 m nord eller syd for campingpladsen vil man opleve de forskellige bundforhold der gør fiskeriet særlig interessant.

Kajak

Læs om kajak

Nyd en dejlig tur langs Kattegat fra Fornæs Camping.

Boldbane

Læs om vores boldbane

Du finder en stor boldbane for enden af Fornæs Camping, hvor du og børnene har rig mulighed for at spille fodbold, rundbold eller høvdingebold. I højsæson vil der blive arrangeret fodboldkampe for både store og små.

Løbe/gå/cykel ture

Læs om løbe/gå/cykel ture

Nyd den skønne flotte natur enten i gå/løbe tempo eller en tur på cyklen. Hvis du har hund har du her nogle dejlige gåture i møde.

Lej vores festlokale

Læs om vores festlokale

Du har mulighed for at leje vores festlokale, her på campingpladsen. Kontakt os for at høre nærmere.