I Mormors Cafe laves der sovs og ikke sauce. Der laves ikke fine anretninger, men robuste anretninger. Det meste af maden er hjemmelavet såsom Bøf, Brød, Agurkesalat, Mayonæse, Kager, Forårsruller osv.

Om fredagen er der Dagensret, som er en rigtig mormor ret. Om lørdagen er der fra kl. 12 smørrebrød. Da det ikke er mad, der lige tages op af fryser, men hjemmelavet, så vil der være dage hvor noget kan være udsolgt, så bestil, hvis du vil være sikker på, at få det du vil have.

Mormors Cafe er indrettet som Mormors stue og har et åbent køkken. Det er med til at give oplevelsen af, at komme på besøg hjemme hos mormor, som står i køkkenet og alligevel kan hygge sig sine gæster.

Hos Mormor er der plads til børn.(Mormor er også pædagog). Derfor er der i ferier, børneaktiviteter i eller ved Mormors Cafe, i samarbejde med Fornæs Camping. I cafeen er der malebøger, tusser og spil som børn (og forældre) kan hygge sig med, mens der ventes på maden. Når der er godt vejr er der også udendørs aktiviteter, så som sippetov, stang tennis osv.

Tjek åbningstider, menu og aktiviteter på Facebook: Mormors Cafe på Fornæs Camping eller på hjemmesiden Mormorscafe.dk.

web-morsmorscafe